Welkom op de website van CHA CHA


De nieuwe collectie is binnen bij CHA CHA!!

En met zoveel moois heeft CHA CHA er helemaal zin in.. en jij? Op onze website geven we je vast een eerste kijk op de ‘musthaves’ voor dit seizoen. Kom langs in onze winkel dan helpen we je graag bij het uitzoeken van je nieuwe outfit.

Het nieuwe seizoen laat een breed scala aan stijlen én kleuren zien. Van nude & natural tot sprekende grafische prints. Het kan allemaal en bij CHA CHA laten we je graag zien welke stijl het beste bij jou past. Het geheim zit ‘m vaak in de tegenstelling. Een jurkje van soepele stof met futuristische print of een zacht gebreid vest met glanzende blouse in de kleuren van de zee.

Stuk voor stuk makkelijk draagbare stijlen waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Met onze nieuwe collectie zijn wij er helemaal klaar voor! 

  • Fotografie Etienne Mandos_0294
  • Fotografie Etienne Mandos_0337
  • Fotografie Etienne Mandos_0323

De collectie van CHA CHA bestaat uit ‘the best of’ van merken als:  Vero Moda, Object, 10Feet, Esprit, Scotch & Soda, Soyaconcept, Penn&Ink, Geisha, Elvira en vele andere. Daarnaast heeft CHA CHA voor de finishing touch ook tal van accessoires passend bij onze nieuwe collectie. Zo vind je naast leuke sieraden, sjaals en tassen ook zonnebrillen en horloges van het merk IKKI.

Onze dames modemerken staan stuk voor stuk garant voor een fijne pasvorm en zorgen voor de perfecte mix waarin jij kunt stralen én lekker jezelf kunt zijn. Kom langs in onze winkel om onze nieuwste collectie te bekijken.