Our Brands

Bij ChaCha Casuals verrassen we je ieder seizoen met een mooie mix van bekende modemerken voor elke gelegenheid en voor ieder budget. Ben je op zoek naar iets zakelijks, feestelijks of gewoon een lekkere basic? Wij helpen je graag bij het samenstellen van de outfit waarin jij je het lekkerst voelt.

Ook voor trendy sieraden, een fijne sjaal, riem of een leuk ingepakt cadeautje ben je bij ChaCha Casuals aan het juiste adres. Onze website geeft je slechts een kleine impressie. Klik op een van onze favoriete merken voor een sneak preview… laat je verrassen & See you Soon!

SoyaConcept

Het Deense modemerk SoyaConcept heeft met zijn Scandinavische design een vaste plek veroverd in de collectie van ChaCha Casuals. Unieke prints met een moderne en elegante stijl zijn de sleutelwoorden bij SoyaConcept dat kwalitatieve mode biedt voor de prijsbewuste vrouw. Nieuwsgierig? See you Soon!

Studio Anneloes

Niet alleen wij maar ook onze klanten worden al jarenlang blij van Studio Anneloes. Voor de heerlijk stretchy en kreukvrije Travel Collectie hebben we inmiddels een groot aantal fans. Stijlvolle en comfortabele kleding dus voor vrouwen met een druk leven die er goed uit willen zien.
Nieuwsgierig? See you Soon!

Geisha Fashion

Geisha Fashion is er voor de onafhankelijke vrouw van alle leeftijden die zich graag wil kleden zoals zij zich voelt. In elke collectie is een goed evenwicht gevonden van speels en ladylike met mooie prints en comfortabele stoffen.
Nieuwsgierig? See you Soon!

ZUSSS

Basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs, dat is ZUSSS. En dat zie je gelijk terug in alle lifestyle- en fashionartikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. Het ZUSSS-assortiment varieert per seizoen en cadeautjes worden natuurlijk extra leuk voor je ingepakt.
Nieuwsgierig? See you Soon!

Object

Kenmerkend voor OBJECT is een bijzonder design voor een betaalbare prijs. OBJECT geeft de stoere vrouw de mogelijkheid zich modieus te kleden, zonder af te wijken van haar eigen stijl en identiteit. De collecties hebben een duidelijk Scandinavisch handschrift en zijn altijd voorzien van een trendy twist. Nieuwsgierig? See you Soon!

Scotch & Soda

Scotch & Soda draagt de vrije geest van Amsterdam uit. Zij staan voor individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie om verrassende creaties tot leven te wekken. Die mentaliteit zie je ook terug in hun unieke ontwerpen. Nieuwsgierig? See you Soon!

Jane Lushka

We kunnen wel stellen dat zussen Jane & Lushka het een en ander afweten van mode! Door een label te creëren dat andere labels overstijgt kunnen vrouwen van alle leeftijden hun innerlijke extravagantie uitdragen met de makkelijke en moeiteloos stijlvolle kledingstukken van JL.