Meet Our Team

Kom langs tijdens onze openingstijden of bel voor een personal shopping afspraak.
We helpen je graag met jouw perfecte outfit voor ieder moment!

Jantine

Na 30 jaar ChaCha Casuals is er bijna geen Weesper die eigenaresse Jantine Lauterslager niet kent. Altijd in voor een praatje en goed op de hoogte van ieders smaak én kledingkast. Dan kan het dus zo maar gebeuren dat zij precies de perfecte blouse voor je vindt op een broek die nog in je kast hangt. Eerlijk advies en persoonlijke aandacht dat is waar Jantine voor staat. Is personal shopping misschien iets voor jou? Bel Jantine gerust voor een afspraak!

Daphne

De goedlachse Daphne is altijd in voor gezelligheid. Binnenkort een huwelijk of een feestje? Daphne helpt je graag met jouw perfecte outfit voor iedere gelegenheid. Op onze koopzondagen schenken we daar ook nog een lekker wijntje bij. Cheers op weer een geslaagde, nieuwe aankoop!

Magda

Wie had dat gedacht… wonend op een boerderij aan de Vecht, oma van twee schatten van kleinkinderen en dan ook nog marathons en triathlons lopen.. ze doet het echt allemaal! Zoek je een sportieve of casual outfit? Vraag het dus gerust aan Magda!

Espe

Haar roots liggen op Ibiza en dat zorgt regelmatig voor de leukste spraakverwarringen. Met haar Spaanse temperament heeft Espe de harten van vele klanten weten te veroveren. Een vakantie outfit nodig met een vleugje Ibiza? Espe helpt je graag!

Dennis

Elke drie weken is het feest bij ChaCha Casuals. Dan zorgt Dennis van Style-LINK voor nieuwe fashion-fever in onze etalage. Met de leukste verhalen, een moorkop bij de koffie én een fantastische nieuwe etalage is een “Dagje-Dennis” altijd weer een succes!